Alp

Architects: Akihisa Hirata Architecture Office

Location: Kita, Tokyo, Japan

Project Year: 2008-2010

This sculptural apartment building mimics the roofs and buildings in the surrounding neighborhood. The dark concrete mass is split by an open circulation space at its core, creating a canyon-like entrance.

Immagine

Immagine

Immagine

Immagine

Immagine

source: https://www.japlusu.com/news/new-approaches-apartment-living-japan

Annunci

2 commenti Aggiungi il tuo

  1. casino titan ha detto:

    Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide
    credit and sources back to your website?

    My blog site is in the very same niche as yours and my users would truly benefit from some
    of the information you provide here. Please let me know if this okay with you.

    Cheers!

    1. ArchIntoJapan ha detto:

      YES ! ^^ of course you can ^ ^ just that you mention my blog ^ ^ thanks for the compliment

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...