Tre volte

Architect: Takeshi Hirobe

Location: Kanagawa, Japan

Year built: 2010

Two-storey building of a private home and is designed to accommodate four cars of the customer, the residence is organized and manipulated to detect the presence of cars
is very important in the living space. At street level, three inputs garage dominate the elevation of reinforced concrete. A set of individual parking spaces alongside the entrance and are backward depth in the arrangement of the house. Another garage big enough for two vehicles sit on the south side of the design, providing easy access and exit to the street. Garage offer views of the cars to the inhabitants and become focal points for the flat land stay.

Immagine

Immagine

Immagine

Immagine

The volume of the second floor houses the rooms, including the dining, living, and the kitchen and the bedroom and children’s rooms. A U-shaped in its arrangement, the layout lines around a central courtyard that serves as the main source of natural light for the home. Sliding patio doors allow the yard to be fully integrated into the interior space and housed under three times lower, the design establishes a continuous rhythmic language throughout the home.

Immagine

Immagine

Immagine

Immagine

Immagine

Immagine

Immagine

Immagine

Immagine

Immagine

Immagine

Sources: http://www.designboom.com/architecture/takeshi-hirobe-architects-tre-volte/

Annunci

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione / Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione / Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione / Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione / Modifica )

Connessione a %s...